Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем при палене и при празен ход

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Всичко е възможно. Ако дебитомерът ти е отчитал по-голямо от реалното количество въздух а ламдата по-голямо от реалното количество кислород, сместта е била по-богата от необходимото. С цепнатината нещата са се наместили.
    Това са само разсъждения. Не цепи новия маркуч само заради тях.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

Ако ти е удобно,напиши ми на лично кой ти е майстора?Защото и аз преди години когато все още имах 156 1,8тс,със същия проблем само един човек успя да я направи в Стз!
      alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

А, Любо е намерил темата за клатенето http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=87621 постове 32-35.

Междувременно да отбележа че днес запали както трябва, без там ония "екстри" и понеже се заприказвахме с едни момчета та се оказа че и други колеги с разни марки са забелязали по -малък разход но колите си, вече съм минал 420 км а стрелката е между половината и 3/4 резервоар, 1/3 е градско.По груби сметки и хвърляне на разни зърнени храни доколкото си познавам нивомера ще ми дойде около10 смесено горе долу ако така вървят нещата 40/60 извън градско/градско докато свърши бензина.Като свърши ще затворя едни пари под капачката че ми стана интересно.Според колегите с които се заприказвах вероятно нещо горивото е станало по-качествено откто ги емнаха с тия проверки.Става дума за Лукойл,Петрол и ОМВ,откъдето сме зареждали, освен моята ауди бмв мерцедес и мазда6 и ситроен с5, кой бензин кой дизел.А дано да е вярна "повредата".
        Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 17:00.
        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Едва ли е станало по-качествено. По-скоро сега зареждате истинските литри, а преди Х литра бензин (дизел) и У литра въздух.

Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v (115hp) /04
          opel kadett E 1.3 karavan - ex

Comment

При мен маркучът не беше спукан, а просто изваден. Май изчезна проблемът. Направо не смея да го кажа, ама вече два пъти паля на студен двигател и не тресе.
            Alfa Romeo 156 1.8 TS

Comment

То и аз не смея да гъкна откак смених тъпия маркуч не мога си позная колата.Абсурд е да съм го карал две години спукан.Още повече че пролетта го свалях почистих го с коресилин и го залепих понеже беше спукан между ребрата но отгоре, а сега се беше спукал по гребена но отдолу.Освен при монтажа да се е спукал наново и да не съм забелязал.
              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Working...
              X